Industriporte

Med vores ledhejseporte, kan du regne med optimal sikkerhed og holdbarhed af produktet, samt kvalitet i levering, montage og service. Vi garanterer den højeste kvalitet.

Fleksibilitet
Vores porte er sammensat af forskellige stål- eller aluminiumssektioner. Det betyder, at du har mulighed for at få lige den port, funktion og fremtoning du ønsker.
Derudover kan portene leveres i enhver ønsket RAL eller NCS-farve. Vores erfarne ingeniører har den
nødvendige ekspertise til at udvikle porte til selv den mest komplekse situation.

Holdbarhed
Naturligvis ønsker du en port, der helt imødekommer dine ønsker, og fungerer problemfrit i mange år. Vores paneler er beskyttet mod korrosion, takket være anvendelsen af materialer af høj kvalitet, som er galvaniserede og coatet.
Dette garanterer lang levetid, selv når de udsættes for ekstreme vejrforhold.

Certificeret
For at garantere kvalitet og sikkerhed af industriporte, har Europa Kommissionen (European) fastsat retningslinjer i EN 13 241 1:2003 standarden.
Alle vores ledhejseporte opfylder kravene specificeret i CE NEN standarden. Dette er blevet fastlagt af det akkrediterede svenske research center SP Technical Research Institute of Sweden.

Pålidelig
Vores ledhejseporte er udelukkende produceret i Europa.
Vi har, i overensstemmelse med de fastlagte specifikationer, leveret kvalitetsporte fra vores egne fabrikker i hele Europa i mere end 15 år. Vi opretholder den høje kvalitet, i form af produktinnovation og omfattende kvalitetskontrol.
Vores produkter gør os til en af de førende leverandører af porte i Europa.

Læs mere her:

Se eksempler på industriporte her